Our Lovely Journey......

Daisypath Anniversary tickers

Athirah's birthday

 Baby Birthday Ticker Ticker

My second child...:)

Lilypie Pregnancy tickers

June 12, 2011

Pst...pst..budak senyum...

Hellu...minggu ni xtiviti tak berhenti2...ari sabtu g kenduri jd rombongan pengantin perempuan..or cousin hubby kat barat tenggara...so...g la kitaorg ni...sblm bertolak g ambik my adik in law...hehehehe...oh..lupa nk citer.....tema aku n hubby adalah kuning..tp athirah lak kaler pink orange..mmm...takpe..bantai aje...kali ni g kenduri happy la gak sb dapat pakai baju kebaya aku yg sblm pregnt aritu...pas beranak baju tu mmg tak muat...nk pakai kain pun tak muat...skang ni kain da longgar...then baju pun boleh pakai ntak ketat...so..happy....tka sangka leh gak pakai kebaya aku tu....tp aku tak rasa pun badan aku mengurus..mmm..takpe..adalah tu kat mana2 yg kurusnyer..heeee....ok...rini nk citerp asal sorang budak yg aku syg sgt ni...kali ni berjaya tangkap gambar dia senyum....snap byk2 kali pun dia senyum ooooo..selalu nyer dia tgk kamera ngna peliknyer....aku pun pelik..tp happy sgt..org lain dapat je tangkap gambar anak dia senyum2..tp my athirah biler nmpk je kamera terus mulut dia ternganga pelik..siap kerut2 kening lagi..ok layan je gambar kat bawh ni...


Hi saya Nur Umairah Athirah.....


Saya happy la arini...so saya senyum banyak2...hehe


ooo...berhenti jap...lenguh mulut senyum sgt...


ok..ini gambar dia bukan senyum tp tengah gelak....skang ni klu gelak mengekek2...smapi aku kadang2 ckp kat hubby gini .."abg...dah2...nt dia penat gelak sgt..."....tp skang ni dia byk gelak ngan lawak mama dia lak..hehehe

ok tu je nk citer rini...skgn mood tgk masterchef ni...k bye

1 comment:

  1. Senyum selalu murah rezeki :)

    ReplyDelete